Update Incendiu de amploare la o casă din Grădiște. Proprietarul nici nu a observat, deși era în casă (Video)

  de Special Arad | 14 ianuarie 2016, 5:17 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  UPDATE: Cauza incendiului pare a fi un scurtcircuit pornit din garajul în care se aflau multe cauciucuri, iar focul s-a extins în podul casei, în schimb, nepătrunzând în casă.

  Vecinii ne-au declarat că ei au sesizat fumul imens și tot ei au chemat pompierii. În timpul incendiului, în casă se afla numai bătrânul proprietar care nici nu băgase de seamă cele întâmplate.

  Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu nicio victimă, decât cu pagube materiale, două anexe din curte fiind distruse de flăcări, iar casa a rămas fără curent electric și apă.

  14.01.2016 Gradiste

  Posted by ISUJ Arad on Thursday, January 14, 2016


  Titlu oroginal (17:00): Incendiu la o casă din Grădiște.
  În jurul orei 16:30, o casă de pe strada Ioan Budai Deleanu din cartierul Grădiște a luat foc, deocamdată nu se știe din ce motiv. Se pare că incendiul a izbucnit în podul imobilului.

  Pompierii sting focul în aceste momente.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.