marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu la o casă din satul Dulcele, aparținător de Gurahonț

  de Special Arad | 14 ianuarie 2024, 11:38 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  ISU informează că duminică dimineață, în jurul orei 05:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Dulcele.

  Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gurahonț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

  La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, la nivelul podului și acoperișului casei, pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la întreaga locuință.

  Incendiul a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, limitând pagubele materiale. Au ars aproximativ 90 de metri pătrați din acoperiș și aproximativ 4 tone de cereale, care erau depozitate în podul casei.

  Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic, generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.