luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu în Șega! Pompierii s-au luptat timp de trei ore cu flăcările

  de Special Arad | 22 martie 2021, 9:06 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  În această dimineață în jurul orei 03.00 Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două autospeciale de stingere și opt pompieri pe str. Giordano Bruno în municipiul Arad pentru stingerea unui incendiu la o casă și anexe.

  În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție cu posibilitate de propagare la alte 4 case dintre care 2 lipite de cea care ardea.

  Dezvoltarea violentă a incendiului a fost favorizată de observarea cu întârziere (nu era nimeni acasă) și de prezența din abundență în curtea imobilului a materialelor combustibile (resturi menajere în cantități mari).

  După aproximativ o oră de intervenție, incendiul a fost localizat și limitat, nu s-a extins la alte imobile.

  A fost stins după trei ore de intervenție. În incendiu a ars acoperișul imobilului și mobila din camere. Casa avea aproximativ 50 mp.

  Nu s-au înregistrat victime.

  Cauza probabilă: „sobă fără acumulare de căldură amplasată necorespunzător față de materialul combustibil”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.