„Încă un rând” – încă un film de Oscar la „Arta”

  de [email protected] | 21 iunie 2021, 12:58 PM | Cultură | Film

  0

  Arădenii vor avea ocazia să vizioneze un film de Oscar vinerea viitoare, 25 iunie, de la ora 21:45, în grădina de vară a cinematografului Arta: „Another Round / Încă un rând”.

  Filmul danez regizat de Thomas Vinterberg și cu Mads Mikkelsen în rol principal a câștigat Premiul Oscar pentru „Cel mai bun film internațional” la ediția din acest an.

  În film, patru prieteni, toți profesori la liceu, decid să pună în practică teoria unui psiholog norvegian conform căreia oamenii s-ar fi născut cu un deficit de alcool în sânge și că un consum moderat ne deschide mințile, ne face mai creativi și mai relaxați. Fiecare dintre ei acceptă provocarea cu o rigoare aproape științifică, sperând că le va face viața mai bună. Deși, la început, rezultatele sunt încurajatoare, situația scapă rapid de sub control.

  Titlul în daneză este „Druk”, ceea ce înseamnă exact asta pentru cunoscătorii de engleză și care vor pune un „n” acolo unde trebuie.

  Citește recenzia Special Arad aici.

  Accesul la proiecții se face pe baza unei rezervări la adresa cinemaarta[email protected] sau la numărul de telefon 0734/662635 și este gratuit, în limita locurilor disponibile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.