Încă un depozit de baloți de fân în flăcări. Misiunea pompierilor a durat patru ore

  de Special Arad | 13 septembrie 2020, 11:17 AM | Știri Arad | Undeva

  0

  (foto: ISU Arad)

  După ce ieri a avut loc un incendiu la Zimandu Nou care implica aproximativ 1.000 de baloți de paie, încă unul s-a aprins în cursul nopții trecute. Mai exact, în jurul orei 03.30, două echipaje de stingere a Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială SMURD și nouă pompieri, cu sprijinul SVSU Iratoșu ( patru voluntari) și SVSU Șofronea cu o autospecială și cinci voluntari au intervenit în localitatea Iratoșu pentru stingerea unui depozit de baloți de fân.

  În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la întreg depozitul cu posibilitatea de propagare la alte construcții. S-a intervenit aproximativ 4 ore pentru limitarea propagării și protejarea construcțiilor învecinate. În acest moment, ora 11.00, la fața locului au rămas pentru supraveghere și stingerea unor focare o autospecială a Detașamentului Arad și SVSU Iratoșu. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.