Încă un accident în Bulgaria, cu români accidentați grav. Doi ucraineni au murit, iar copilul lor de 8 ani este rănit

  de - | 9 august 2022, 11:28 AM | Internaţional

  0

  (foto: pronewsdobrich.bg)

  Doi ucraineni au murit, copilul lor de 8 ani este rănit și doi români sunt în stare gravă. Este bilanțul unui accident, care a avut loc, luni, între localitățile Generalul Toșevo și Țarichino, din Balcic, relatează site-ul bulgar Nova, citat de Libertatea.

  Cei doi români răniți în accident se află în stare gravă, anunță MAE, într-un comunicat.

  „Potrivit datelor preliminare comunicate de către autorităţile locale, în urma accidentului, două persoane de cetăţenie română au fost rănite, iar alte două persoane, de altă cetăţenie, au decedat. În accident au mai fost implicaţi alţi patru cetăţeni români, care nu au suferit leziuni sau alte vătămări”, arată MAE.

  Trei autoturisme s-au ciocnit, două înmatriculate în România și unul în Ucraina. Mașina ucraineană, care se deplasa dinspre satul Țarichino spre satul Kremena, a intrat pe contrasens. A urmat o coliziune cu primul autoturism românesc, în urma căreia mașina ucraineană s-a rostogolit și a lovit frontal al doilea autoturism românesc, a explicat centrul de presă al Direcției Regionale a Ministerului Afacerilor Interne. Mașina ucraineană a fost complet distrusă, precum și prima mașină (din România) lovită.

  În urmă cu trei zile, trei români au murit într-un accident tot în Bulgaria. Detalii, aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.