Încă o trupă la AOA! „Golan” va cânta în ultima zi a festivalului

  de Andreea Daniela B. | 2 July 2021, 7:33 PM | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Arad Open Air Festival/Facebook)

  După cum spuneam și în materialele scrise anterior, Festivalul de muzica Arad Open Air va avea loc în perioada 13-15 august, iar organizatorii au început deja să prezinte unele dintre trupele care vor concerta pe scena amplasată în incinta aeroportului din Arad.

  Dacă prima anunțată a fost „Subcarpați”, a două „Outlandish”, în urmă cu puțin timp s-a aflat și a treia trupă care va urca pe scenă în cadrul festivalului. De această dată vorbim despre trupa „Golan”, care vor putea fi ascultați în ultima zi a festivalului, 15 august.

  Unele momente magice sunt create de oamenii potriviți în locul potrivit. GOLAN este acea trupă care crează astfel de momente de fiecare dată, iar ediția aceasta nu este o excepție, spus organizatorii Arad Open Air.

  FB IMG 1625232249681

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.