sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Încă o trupă la AOA! „Golan” va cânta în ultima zi a festivalului

  de Andreea Daniela B. | 2 iulie 2021, 7:33 PM | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Arad Open Air Festival/Facebook)

  După cum spuneam și în materialele scrise anterior, Festivalul de muzica Arad Open Air va avea loc în perioada 13-15 august, iar organizatorii au început deja să prezinte unele dintre trupele care vor concerta pe scena amplasată în incinta aeroportului din Arad.

  Dacă prima anunțată a fost „Subcarpați”, a două „Outlandish”, în urmă cu puțin timp s-a aflat și a treia trupă care va urca pe scenă în cadrul festivalului. De această dată vorbim despre trupa „Golan”, care vor putea fi ascultați în ultima zi a festivalului, 15 august.

  Unele momente magice sunt create de oamenii potriviți în locul potrivit. GOLAN este acea trupă care crează astfel de momente de fiecare dată, iar ediția aceasta nu este o excepție, spus organizatorii Arad Open Air.

  FB IMG 1625232249681

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.