Încă 100 de trotinete electrice. Cursa costă 0,7 RON pe minut

  de Special Arad | 14 June 2021, 2:55 PM | Administraţie

  3

  Comunicat   Alte 100 de trotinete electrice sunt disponibile în municipiu prin serviciul de închiriere oferit de furnizorul inovator de mobilitate urbană, Lime. Ele se vor afla în patru locații: platoul din fața Palatului Administrativ, Parcul Pădurice, magazinul Ziridava și zona Teatrului Clasic “Ioan Slavici”.

  Pentru a putea utiliza trotinetele, călătorii descarcă aplicația Lime, localizează trotineta de pe hartă și o deblochează cu o simplă atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil. Deblocarea trotinetei este gratuită, iar fiecare minut al cursei va fi taxat cu 0,7 RON.

  Primăria Municipiului Arad și operatorul economic care pune la dispoziție trotinetele încurajează călătorii să se angajeze în practici de călătorie sigure și recomandă folosirea căștilor pe durata deplasării cu trotineta, respectarea legilor din trafic și limitele de viteză, folosirea trotinetelor pe străzi și piste pentru biciclete, parcarea corespunzătoare în afara drumurilor pietonale, rampelor de serviciu și a stațiilor de autobuz și întotdeauna să fie atenți la mașini, pietoni și alți colegi pe trotinetă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bine ca avem trotinete scumpe cu 0.70 de bani pe minut dar nu avem infrastructura pt ele si MAI IMPORTANT nu avem OAMENI EDUCATI in scop de a circula cu ele pe drum! Haida sa facem permis de pieton ca sa poata locala sa vi-l ia cand goniti MAI NOU si cu TROTINETA PULI MELE pe drumurile MASINILORI. Nenorociti verdele ala intermitent la trecerea de PIETONI. In curand o sa inceapa lumea sa moara din cauza mizeriilor si o sa vedeti ca de cand ii lumea este o problema intre masinisti si motociclisti acuma a aparut a 3 a putere trotinetarii

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.