marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Înainte de marea finală, concurentele Miss Arad participă la activități educaționale și sociale (Foto)

  de Special Arad | 15 iulie 2016, 11:04 AM | Monden

  0

  Finala celei de-a XI-a ediții a  concursului de frumuseţe Miss Arad va avea loc în data de 29 iulie 2016 la Teatrul Clasic de Stat „Ioan Slavici” din Arad însă, până atunci, cele 16 finaliste participă la activități educaționale și sociale, realizate în colaborare cu partenerii proiectului.

  În cadrul parteneriatului cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad, concurentele au participat la un atelier de dezvoltare personală susținut chiar de directorul instituției, prof. dr. Ovidiu Toderici. Atelierul a avut loc în sala Ballroom Dance și a avut ca temă principală „managementul emoțiilor”, în urma căruia concurentele au învațat cum să-și gestioneze emoțiile distructive înainte de un concurs sau un examen dar și cum să gândească pozitiv indiferent de rezultatul competiției la care participă. C.J.R.A.E. Arad coordonează, monitorizează şi evaluează la nivel judeţean serviciile educaţionale realizate de către instituţiile de învăţământ preuniversitar din subordine (Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică, cabinetele interşcolare de asistenţă psihopedagogică şi cabinetele logopedice).

  Finalistele Miss Arad au luat parte și la activitățile realizate împreună cu Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” când, împreună cu elevii, au participat la activitatea „Și eu sunt arădean” din cadrul proiectului educațional „Şcoala de Vară a tinerilor arădeni”, au vizitat trei institutii culturale si educaţionale din Arad: Teatrul Clasic Ioan Slavici, Centrul Cultural Judetean Arad si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Arad.  Dacă la teatru aceştia s-au familiarizat cu sala de spectacole și chiar au „testat” câțiva pași pe scenă, la Centrul Cultural Județean Arad ei au fost întâmpinați de purtătorul de cuvânt al instituției, Corina Huțan, care le-a prezentat elevilor și concurentelor principalele proiecte desfașurate și agenda culturală a județului Arad.

  În continuare, concurentele vor mai participa, tot alături de elevii Şcolii Gimnaziale „Aurel Vlaicu”, la următoarele activități educaționale: „Traditii din Tara Zarandului”, „Discover – Limba Engleza” și „Aerobic- pasiunea mea”.

  Concursul Județean de Frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization și este sprijinit de Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.