În urma verificărilor din weekend, polițiștii au dat amenzi de 15.000 lei pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

  de Special Arad | 22 June 2021, 10:48 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  În perioada 18 – 20 iunie, poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 2.215 persoane, verificate 201 societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 78 de mijloace de transport în comun/persoane.

  Au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

  Recomandăm tuturor cetăţenilor  să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun și în zonele aglomerate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.