sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „În urmă cu doi ani, viața mea a fost dată peste cap”, lupta Adrianei pentru a trăi

  de Andrada Bobiș | 2 septembrie 2022, 10:22 AM | Povești despre oameni

  0

  De foarte multe ori în viață întâlnim oameni care ne povestesc momentele cumplite prin care trec și atunci realizăm cât de norocoși suntem că avem sănătate și ce mult contează acest lucru. Ne dăm seama că nimic altceva nu poate fi mai important în lumea aceasta, decât să fim sănătoși.
  Printr-o cunoștință apropiată am aflat despre cazul Adrianei Sasu din Arad, care la numai 36 de ani se luptă cu o formă gravă de cancer.

  „Dragii mei, în urmă cu 2 ani viața mea a fost dată peste cap, de o grea încercare, fiind diagnosticata cu tumoare malignă la coloană.
  Prima intervenție a fost în Ungaria, în 2019, când diagnosticul a fost pus greșit.
  A urmat încă o operație în 2020 în iunie, când am aflat vestea care mi-a dat lumea peste cap, dar am crezut ca totul se oprește aici. Din nefericire m-am înșelat.
  În luna august a început să crească în mod galopant, iar în noiembrie 2020 a urmat o operație foarte dificilă la Timișoara într-un spital privat. Operația a durat mai bine de șapte ore și a costat 16.000 €.
  După operație am făcut radioterapie cu ioni de carbon în Germania, la Heidelberg. Nici de această dată, norocul nu a ținut de partea mea, iar în luna mai a recidivat din nou. Imediat, la recomandarea doctorului Thomas Brodowicz, din august 2021 până în prezent urmez tratamente de chimioterapie,, ne-a povestit Adriana, căci despre ea este vorba.

  În următoarele zile tratamentul va trebui schimbat deoarece în urma controalelor, formațiunile tumorale se pare că au început să crească.
  Din nefericire, Adriana încă din anul 1998 suferă de neurofibromatoză, având mai multe intervenții pentru cifoscolioză la spitalul Foișor din București.
  Tot ceea ce putem face pentru Adriana este să-i fim alături fiecare dintre noi, puțin câte puțin și s-o ajutăm pentru ca ea să poată să urmeze tratamentul care este foarte scump și fără de care viața ei este pusă în pericol.
  Cum de fiecare dată, arădenii au fost alături de cei aflați în suferință și au dovedit că orice minune se poate îndeplini și de această dată, doar împreună putem ajuta acest suflet de om să treacă mai ușor peste suferința ei.

  Puteți dona orice sumă de bani prin BTpay 0743164319
  Sau în conturile
  Euro: RO92BTRLEURCRT0582676101
  Lei: RO45BTRLRONCRT0582676101

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.