În România, performanța la stat se pedepsește drastic! Cel mai bun director al Tarom din ultimii ani este înlocuit din motive exclusiv politice

  de Special Arad | 21 martie 2019, 11:36 AM | Regional | Topic special

  0

  Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a anunţat, miercuri seara, că a început şedinţa prin care Tarom va avea un nou Consiliu de Administraţie, urmând ca ulterior să fie numit un nou director general în locul timișoreanului Werner Wolff.

  „Noul director general al TAROM va fi un om din domeniu, un om de meserie, care va ţine cu compania aeriană”, a declarat, miercuri seara, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Potrivit unor surse guvernamentale Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a TAROM s-a reunit miercuri seară și a numit un nou Consiliul de Administrația la compania aeriană națională. În cursul zilei de azi noul CA va desemna un nou director general, iar acesta ar urma să fie Florin Susanu.

  „Vom avea un nou Consiliul de Administraţie în seara aceasta. (…) La ora 21:00, a început şedinţa Consiliului de Administraţie. (…) În primul mandat, în 2017, Taromul a fost unul dintre obiectivele de suflet”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, miercuri seara, într-o emisiune la TVR 1.

  CA al Tarom a fost demis, iar directorului general, Werner Wolff, îi expiră mandatul joi, acesta fiind numit la 20 noiembrie 2017. „Domnul Tudose mi-a sugerat să îl aduc pe domnul Wolff. N-am fost de-acord să îl pun. După ce am plecat, nu ştiu ce s-a întâmplat. Ştim cu toţii că l-a pus”, a subliniat Cuc.

  Werner Wolff, fost şef al reprezentanţei BMW Timişoara-Arad, a fost numit, la data de 20 noiembrie 2017, director general al Tarom, de către CA al companiei aeriene. Wolf a fost atunci al patrulea director în mai puţin de trei luni, după ce Daniela Dragne a demisionat din funcţie.

  Conform dateleor financiare prezentat de companie, Werner Wolff a făcut minuni la Tarom, iar compania a raportat anul trecut cele mai bune rezultate din ultimii 4 ani. A reușit să restructureze întreaga activitate, să renegocieze contratele și să reducă dramatic pierderile. Cu toate acestea, așa cum din păcate se întâmplă la noi, în lupta politică nu contează profesionalismul.

  Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) Tarom este formată din Mircea Boştină (reprezentant al Romatsa), Cristinel Smadu (reprezentant al Companiei Naţionale “Aeroporturi Bucureşti S.A.), Marian Buică (reprezentant al SIF Muntenia SA) şi Cristina Comsa (reprezentant al MT), potrivit site-ului companiei.

   

  Sursa: Libertatea

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.