În plină criză, CNAS a rupt contractele cu furnizorii de oxigen

  de - | 17 octombrie 2021, 11:59 AM | Naţional

  0

  Deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu a susţinut că reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătătate a întrerupt contractele cu furnizorii de oxigen, în plină pandemie de coronavirus, când nevoia de oxigen este mai mare ca oricând, informează stiripesurse.ro. El prezintă şi un document în acest sens şi solicită revocarea ordinului şi renegocierea rapidă a contractelor cu furnizorii de oxigen.

  Într-o postare pe contul său de Facebook, parlamentarul anunţă duminică faptul că CNAS a luat o decizie „cu consecinţe dramatice” asupra pacienţilor, întrerupând contractele cu furnizorii de oxigen.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.