joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În majoritatea școlilor din județ se învață cu prezență fizică

  de Special Arad | 3 decembrie 2021, 4:33 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Conform ultimelor date furnizate de DSP Arad, pe data de 3 decembrie, 27 de localități din județul Arad, inclusiv municipiul, sunt în scenariul roșu, cu rata de incidență COVID-19 peste 3/mia de locuitori. Ce înseamnă acest lucru pentru învățământ?

  Inspectoratul Școlar Județean anunță că în 405 unități de învățământ, cursurile se desfășoară cu prezență fizică, adică pentru un număr de 55.927 preșcolari și elevi, iar în 36 unități de învățământ, cursurile se desfășoară în regim online (pentru un număr de 3534 preșcolari și elevi).

  ISJ Arad mai menționează că un număr de 1150 copii/elevi, care provin din 46 formațiuni de studiu care au activitatea cu prezență fizică suspendată din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la copii/elevi (88), își desfășoară cursurile online.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.