În loc să stea în izolare la domiciliu, un nădlăcan a condus băut. Procurorii i-au întocmit dosar penal

  de Special Arad | 6 aprilie 2020, 1:47 PM | Coronavirus | Nădlac | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ(foto: Digi24.ro)

  Comunicat. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit la data de 05.04.2020 un dosar de urmărire penală urmare faptului că în data de 05.04.2020, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Arad –Poliţia Or. NĂDLAC s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană aflată în izolare la domiciliu, a fost depistată conducând un autoturism pe drumul public sub influenţa băuturilor alcoolice.

  În cauză a fost dispusă de către organele de cercetare penală începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin.1 C.P. şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului prev. şi ped. de art. 336 C.P., fiind atribuit numărul unic de dosar penal.

  Urmărirea penală continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

  Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.