luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  În doar trei zile, forțele ISU au intervenit la 57 de evenimente

  de Special Arad | 9 martie 2020, 1:11 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada 06.03.2020 – 09.03.2020, subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Vasile Goldiș” al județului Arad, au desfășurat 57 misiuni de intervenție.
  S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 2 incendii, ambele la locuințe, fără a se înregistra victime doar pagube materiale.
  Echipajul descarcerare a Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit pentru extragerea unei persoane încarcerate într-un autoturism în urma unui accident rutier. Persoana a fost preluată de către echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă în stop cardio-respirator, resuscitată și predată la UPU Arad.
  Cele 9 echipaje SMURD a inspectoratului au intervenit la 57 cazuri pentru acordarea de prim ajutor medical calificat.
  A mai fost desfășurată o misiune de asistență persoane.
  Compartimentul monitorizare situații de urgență și dispecerat din cadrul Centrului Operațional Județean a recepționat și transmis către administrațiile locale 2 informări meteorologice de fenomene meteo periculoase.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.