În doar două săptămâni, subunitățile de intervenție ale ISU au intervenit la peste 350 de situații de urgență

  de Special Arad | 16 mai 2019, 11:41 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada 01.05.2019 – 15.05.2019, subunitățile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad au intervenit pentru gestionarea unui număr de 352 situații de urgență.

  Au fost desfășurate operațiuni de intervenție pentru stingerea unui număr de 14 incendii, 1 descarcerare, 2 salvări de animale din medii ostile vieții, 3 misiuni de asistență persoane și 13 alte tipuri de misiuni.

  Cele 9 echipaje SMURD, 8 de prim ajutor și 1 de terapie intensivă mobilă au intervenit de 319 ori pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

  Tot în această perioada pompieri din cadrul Detașamentului Arad au executat 2 misiuni în afara zonei de competență a ISU Arad, 1 în sprijin la ISU Timiș și 1 în județul Sibiu pe timpul Summit-ului U.E.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.