În doar două ore, polițiștii arădeni au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 56.895 lei

  de Special Arad | 4 mai 2020, 12:52 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. Polițiștii de ordine publică, rutieră și investigații criminale, împreună cu jandarmi, militari și polițiști locali au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune de amploare, pe raza municipiului.

  Scopul acțiunii a fost depistarea persoanelor care nu respectă prevederile ordonanțelor militare și ale legislației privind circulația, ordinea și liniștea publică și faptele de comerț.

  Astfel, pe parcursul a două ore au fost legitimate 302 persoane și verificate 234 autovehicule, fiind aplicate 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de 56.895 de lei, dintre care:

  – 16 conform O.U.G. 1/1999 (pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare);
  – 5 conform Legii 12/1990 (pentru nerespectarea legislației privind faptele de comerț);
  – 28 conform O.U.G. 195/2002 (pentru nerespectarea legislației rutiere);
  – 1 pentru nerespectarea altor prevederi legale.

  În cadrul aceleiași activități, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant trei tineri care au sustras trei biciclete din scara unui bloc de pe raza municipiului.

  Acțiunile vor continua atât pe timpul stării de urgență cât și după încetarea acesteia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.