luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update În curând, pe un șefuț din IPJ Arad o să-l caute cu mascații ca să-l ducă la muncă – povestea polițistului plecat după bikini și dat „dispărut”

  de O. Peniță | 25 august 2017, 8:59 AM | Pamflet | Topic special

  6

  Fără să știm cauzele bolii sale și suferința cruntă prin care trece, un „mare” șef din poliția arădeană, recompensat cu salariu de excelență și renumit pentru dictatura si teroarea instaurată în cadrul biroului în care-și exercita prerogativele de tiran cu acordul susținut al mai marelui său comandant, Tamaș , a intrat într-un concediu prelungit ….. medical-prelungit de cheful său probabil. Un concediu asa, de vreo lună, care s-a prelungit cu încă o lună… că, deh, canicula vorbește, nu datoria… Cică, omul, la ce valoare are, a pus banda cu „Poliția, nu treceți” chiar în jurul sediul IPJ Arad, și chiar crede în asta!

  Nu e ȘTEFAN-cel mare, e PASCALe sau pandele-cel mic, cum se aude pe holurile instituției. Venit de la frontieră, micul pandele a ajuns la Biroul Juridic, unde, deși era doar coordonator, își expunea puterea și „susținerea” mai ceva ca un șef. Lucrările erau repartizate iobagilor, în timp ce el, marele șef, pleca la „instanță” la orele 9 ale dimineții și venea cam pe la 3 jumate, pus nevoie mare pe control și îndrumare organizațională.

  Oare asta face un șef din poliție?! Atunci nu ne miră de ce se aglomerează polițiștii pe locurile de șefi scoase la concurs în ultima perioadă. Noroc cu valul ăsta de pensionări. Vivat legea pensiilor speciale!

  Deci, acest șef al tuturor șefilor -căci e mai presus de conducerea inspectoratului care tolerează acest comportament și care l-a și recompensat pentru meritul de a frauda sistemul polițienesc cu salariu de excelență-, s-a îmbolnăvit imediat ce a ajuns la frâiele Serviciului Logistic, adică în 1 iulie.

  Aspirațiile juristului de a fi șef au fost bine auzite și executate de îndată, fără ca micul pandele să uite cumva de unde a plecat.

  Zilnic, în scurta perioadă cât s-a aflat în exercițiul funcțiunii de șef al serviciului Logistic, la 16 fără două minute, se prezenta la compartimentul juridic, unde le solicita subalternilor să-i prezinte lucrările efectuate în 8 ore, cu explicațiile de rigoare.

  Mai mult de atât, fără acordul coordonatorului în fapt –cel în drept, neavând niciun cuvânt-, nimeni nu pleacă mai repede de ora 16 și 15 minute. Și asta după rugăminți și insistențe ale celor care i se subordonau.

  Nici nu vă trece prin cap cum procedează când vine vorba de concedii planificate. El, el comandante supremo, nu ține cont de nimeni și nimic. Ca în cazul sloganului „viața are prioritate”, el vine când vrea, pleacă când vrea și evident pe o perioadă cât mai mare, chiar și neplanificată, doar aspiră și primește de la „împărăție” binemeritată prioritate.

  După un concediu de odihnă în luna iunie de aproape o lună, în luna iulie, la câteva zile după împuternicirea ca șef la Serviciul Logistic, acesta s-a îmbolnăvit. I-a fost recomandat repaus la domiciliu: o lună de zile!

  În luna august a revenit la serviciu pentru o săptămână, însă din păcate pentru el, imunitatea slabă și mediul propice dezvoltării de bacterii, tamașoide sau bătrânoide, l-au îmbolnvit din nou….

  Suferința Micului pandele este atât de intensă și profundă, încât a fost nevoit să-și prelungească concediul medical pentru ÎNCĂ O LUNĂ.

  Acum, pe holurile poliției e haos. Alți șefi fac munca micului pandele, până la însănotoșirea lui. O atitudine din care de altfel, reiese sprijinul reciproc și colegialitatea polițiștilor din IPJ Arad.

  Știți cum e, dacă șefii mari îl vor, înseamnă că omul e bazat și trebuie ajutat. Deh, încă unul cu pile… la Poliția Arad.

   

  Foto: Fotografia este ilustrativă și nu face decât să dea o notă sexi pamfletului și… gânduri bune polițistului cuminte care stă la muncă în locul micuțului pandelea…

   

  UPDATE

  Conducerea IPJ Arad a dispus declanșarea verificărilor pentru a  stabili legalitatea planificarii și efectuării concediilor de către ofițerul în cauză, în situația în care se conturează indiciile existenței vreunei abateri disciplinare sau de altă natura, urmând a fi luate măsurile legale. Totodată, urmează a fi efectuate verificări și cu privire la comportamentul ofițerului în relațiile cu colegii și subalternii.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ca fost col.pot spune ca unii in politie muncesc ca iobagii,iar unii sefi ,,o freaca la rece,, auzi Carmen Dan ce ai fost secretara de scoala la Videle si ai ajuns.datorita lui Dragnea..Ministru la AFACERILE INTERNE.Si eu am avut mare boala pe cei ce frecau menta din politie si primeau salarii de merit pentru ca erau ciripitori si erau precum matul pe langa pisica sefa..!Of cat injuram in gand si acum o mai fac la adresa a 2 generali care mi-au fost sefi,dar care erau cautati de miticii din conducerea Politiei Romane!La acest Pandele -Pascale?ar trebui sa i se repartizeze cauze cu AN ca sa lucreze si el daca doar chef de plimbari are la instante..!Pestele de la cap se impute,dar prea multe nazbatii fac politistii din IPJ Arad..ca sunt bine informat de f.colegi.!Si acum sa spun ce am citit aseara despre cms ADRIAN ANCAS sef post la sectia 4 pol.rurala Criscior-HD.ACESTA facea sex cu prostituate imbracat politist si a fost filmat cum pupa pe o prostituata pe fund…in timp ce raporta sefilor sai ce activitate a desfasurat….!De nu credeti cautati pe net si sindicalistul Coarna mai doreste sa fie angajati 20 000 de politisti..!E plina lumea de gunoaie,dar trebuie urgent dati afara,nu mutati la alte compartimente cum spune purtatorul de cuvant al IGPR despre cel de la Criscior !Pe timpul durului Cioflica se intampa la Arad asemenea fapte? In incheiere deoresc echipei dragi UTA succes la Sibiu !

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Haos total in politia aradeana. Si totul pleaca de la acest incompetent si lamentabil sef de inspectorat, Tamas. Si-a promovat in functii de conducere doar astfel de lichele, de incompetenti si de miserupisti de tot ceea ce inseamna munca de politie si siguranta cetateanului. Bravo ma, ai reusit sa distrugi aceasta institutie si sa-ti bagi picioarele in toate valorile ei!. Le-ai adus la nivelul tau, adica Zero!
   Iar acest Pandele, va spun eu, este individul cel mai nesuferit din IPJ Arad. Are toate ,,calitatile” care-i confera aceasta calitate. N-am auzit pe nimeni sa-l vorbeasca de bine. Si asta spune multe…!

   +24 voturi
   +1
   -1
  3. Ciudat cum se spala rufele din politia Arad in presa…cum se face oare? Vine cineva si da o bere unui ziarist, iar apoi a doua zi, ziaristul matura cu el in presa? Nu-i iau apararea sefului respectiv dar mi se pare penibil sa se implice presa in problemele interne din IPJ Arad….

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.