În Cladova, furtuna inundă curțile oamenilor! Ce spune primarul?

  de Mihai Todoca | 6 iunie 2018, 3:35 PM | Știri Arad

  0

  Nu doar municipiul Arad a avut de suferit de pe urma furtunii care s-a abătut peste oraș, probleme apărând și în județ. Mai exact în localitatea Cladova, unde curtea unei familii este inundată de apa care se scurge de pe drum.

  Conform spuselor acesteia, la cea mai mică ploaie, toată apa de pe deal ajunge să îi inunde curtea.

  Aceasta mai susține că promisiuni de asfalatare a drumului respectiv au fost în trecut și odată ce acest drum ar fi asfaltat, s-ar introduce și un sistem de canalizare.

  Am luat legătura cu Ioan Turcin, primarul din Păuliș de care aparține localitatea Cladova, iar acesta a declarat pentru Special Arad că: „Există un proiect pentru asfaltarea drumurilor și respectiv realizarea canalelor de scurgere, dar din nefericire nu avem finanțarea aprobată. Acest proiect nu se finanțează din bugetul local, este de o amploare mult mai mare ca volum, depășește puterea finaciară a bugetului local. În ceea ce privește apa pluvială avem un buldoexcavator, care din păcate este defect. Sperăm că pe săptămâna viitoare să îl putem repara și să începem să realizăm canale de scurgere provizorii, pentru a se evita neplăcerile semnalate de cetățeni”.

  De vrut se vrea, dar finanțarea asta… ca să nu mai zicem de buldoexcavatorul acela.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.