În câteva zile încep înscrierile pentru clasa pregătitoare a următorului an școlar. Ce trebuie să facă părinții

  de Special Arad | 1 martie 2020, 10:24 AM | Educaţie | Topic special

  0

  În aceast an, înscrierile în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2020-2021 vor începe în data de 4 martie. Părinţii pot depune cererile până pe 23 martie, având posibilitatea să facă solicitările şi în a doua etapă, programată în perioada 23-30 aprilie.

  În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2020, inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020, inclusiv, pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. Aceste evaluări pot fi făcute în perioada 25 februarie – 20 martie.

  Documentul care reglementează procesul de înscriere, în acest an, este Ordinului Ministrului Educaţiei nr. 3277/2020 și pe care îl puteți consulta cu un singur click aici: OMEN 3277/2020.

  Sursa: ZF.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.