vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  În atenția tineretului maghiar: Caramel vine la Arad!

  de Tomck@t | 24 septembrie 2014, 5:12 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Ai auzit de cântărețul Caramel? Probabil că nu. Dacă ai însă vreun prieten sau cunoscut ungur, spune-i numa’ că vine la Arad. Va guița de entuziasm de n-ai mai văzut.

  Băiatul ăsta a câștigat concursul Megastar 2 din Ungaria în 2004 și de atunci e un adevărat pop-icon la el în țară, dar și în țările învecinate, în rândul publicului maghiar care urmăresc postul TV 2. A câștigat 4 premii Fonogram și 6 premii Bravo Otto. În 2012 a reprezentat Ungaria la Eurovizion, unde s-a clasat printre primii patru finaliști.

  Concertul va avea loc pe cartodromul de la Pădurice pe 27 septembrie, de la ora 20:00 și face parte din Zilele Tineretului Maghiar din Arad, în organizarea celor de la AMISZ. Intrarea va fi gratuită.

  Programul șirului de evenimente mai continuă pe 4 octombrie, la ora 20:00, când BRÓDY JÁNOS va concerta în sala Palatului Cultural, iar pe 10 octombrie, de la ora 18.00, organizatorii oferă publicului maghiar un show de Stand-up comedy cu Szomszédnéni Produkciós Iroda și Felméri Péter. Intrarea va fi de 25 lei, pentru fiecare eveniment.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.