luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  În atenția producătorilor agricoli (Comunicat de presă)

  de Special Arad | 3 mai 2018, 8:21 AM | Administraţie

  0

  Consiliul Județean Arad, răspunzând solicitării Ministerului Agriculturii, informează fermierii arădeni, că prin Legea nr. 145/2014 cu modificările și completările ulterioare, a fost reglementat modul de desfășurare a activităților economice, de valorificare de către producătorii agricoli, persoane fizice a produselor agricole proprii și de exercitare a comerțului cu aceste produse.

  Atestatul de producător este documentul ce atestă calitatea de producător agricol și se eliberează cu avizul consultativ emis de către una dintre structurile asociative profesionale/patronale/sindicale din agricultură, organizate la nivel local/zonal/județean/regional/național, care se înregistrează la primăriile comunelor, orașelor, municipiilor sau sectoarelor municipiului București.

  Totodată, legea prevede ca Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale să asigure accesul la informaţia publică prin afişarea pe site-ul oficial a acestor liste.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.