duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „În Amonte” vă cheamă la Medieval Trail Race

  de Special Arad | 25 aprilie 2023, 10:49 AM | Sport

  1

  Sub sloganul “Conquer the fortresses” (în trad. “Cucerește cetățile”), Asociația Turistică “În Amonte” din Arad organizează, în 10.06.2023, a doua ediție a concursului de alergare montană Medieval Trail Race, un eveniment inedit, ce își propune să lege în alergare cele 2 cetăți impunătoare din Munții Zărandului, respectiv cetatea Șoimoș (unde va fi și startul la cursele de Maraton și Ultra) și cetatea Șiria (finish-ul și tabăra de bază).

  Medieval Trail Race este al 2-lea eveniment parte a proiectului A.T.I.A. Trail Trilogy – (A.T.T.), alături de Șiria Vertical Loop 2h și Șiria Winter Trail, competiţii de alergare montană diferite ca distanţe, diferenţă de nivel și concept, şi care se desfăşoară pe parcursul unui an calendaristic, iar concurenții punctează atât individual, cât și în clasamentul final A.T.T.

  Evenimentul Medieval Trail Race este o competiție sportivă atât pentru amatori cât și pentru profesioniști cu scopul promovării alergării montane în județul Arad, România, utilizând poteci turistice din Munții Zărandului localitățile Șoimoș și Șiria, județul Arad, România, organizat cu ajutorul contribuțiilor de participare/donațiilor și cu sprijinul sponsorilor și partenerilor.

  Competiția este compusă din 5 (cinci) curse:

  1. Cursa copiilor (necompetitivă) 2 km.
  2. Cross 8 km cu 290 m diferență de nivel.
  3. Semimaraton 20 km cu 930 m diferență de nivel.
  4. Maraton 44 km cu 2100 m diferență de nivel.
  5. Ultramaraton 61 km cu 2500 m diferență de nivel.

  Participă la una din cursele Medieval Trail Race și completează-ți setul de medalii A.T.I.A. Trail Trilogy – (A.T.T.) din 2023.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.