luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Important (și) pentru arădeni: patru noi curse low-cost pe Aeroportul din Timișoara!

  de Special Arad | 3 iulie 2014, 12:33 PM | Naţional | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Compania Wizz Air a anunţat extinderea activităţii în Timişoara, prin introducerea unei noi aeronave Airbus A320 şi a patru noi rute, de la 1 noiembrie: Munchen Memmingen, Torino, Bruxelles Charleroi şi Frankfurt Hahn – frecvenţa find de două zboruri pe săptămână.

  Cu aceste patru noi servicii, Wizz Air oferă în prezent de la Timişoara 14 rute spre șase ţări. Compania a anunţat, de asemenea, creşterea frecvenţelor pe unele dintre cele mai populare rute. La Milano Bergamo se poate ajunge cu cinci zboruri săptămânale iar rutele populare din Timişoara spre Londra Luton şi Roma Ciampino vor fi operate de patru ori pe săptămână, în timp ce ruta Timişoara – Dortmund este disponibilă începând cu noiembrie 2014, de trei ori pe săptămână. Biletele pentru cele mai noi rute Wizz Air sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.