Imaginile neputinței! UTA rămâne la Șiria. Primăria Arad a rămas corigentă la examenul „Motorul” (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 30 June 2017, 7:40 PM | Recomandările editorilor | Sport

  7

  Deocamdată vă prezentăm doar imaginile de pe arena Motorul, cea care la această oră, sau – să fim mai îngăduitori – peste două-trei săptămâni, trebuia să fie pregătită pentru jocuri de Liga 1 la fotbal. Arena arată dezolant…

  UTA a fost mutată de autorități la Șiria încă din februarie, mutare care – probabil – a dus și ea la compromiterea obiectivului: promovarea în Liga 1. Din februarie au trecut cinci luni, durată de timp în care viceprimarul Călin Bibarț spunea – atunci în februarie – că „arena Motorul va fi renovată pentru a putea găzdui jocuri de Liga 1, va avea un gazon mixt, ca și cel pe care joacă Manchester United, iar tribunele vor avea o capacitate de minim 4.000 de locuri”.

  Ce s-a făcut din februarie și până acum la Motorul se vede în fotografiile de mai jos.

  A fost decapat gazonul – dacă îi putem spune așa, s-au tras câteva linii de beton, s-au plantat ceva țăruși în teren și cam atât. Am aflat că de vreo două săptămâni nu mai lucrează nimeni la arenă, și – pe surse – am aflat că licitațiile nu s-au făcut tocmai pe bune, dar vom verifica.

  Am mai aflat și că cei responsabili cu lucrările la stadionul din Aradul Nou și-au cam luat cu toșii concedii. Unii de odihnă, alții medical… Probabil că au și vor mai avea dureri de cap din cauza acestor lucrări.

  Sunt imagini ale neputinței unei administrații care ne-a obișnuit că la Arad lucrurile se fac ca în poveștile lui Petre Ispirescu. Pentru că a fost odată ca niciodată și nimic nu va mai fi nici măcar cum a fost…

  Conducerea clubului UTA ne-a anunțat oficial că gruparea arădeană va începe sezonul tot pe arena din Șiria, urmând să revină pe Motorul în luna octombrie sau noiembrie când vor fi finalizate lucrările.

  Noi am râs și o spunem răspicat: nu vor fi gata nici în octombrie și nici în noiembrie, pentru că la Arad construcția unui stadion de 12.000 de locuri durează mai mult de patru ani, iar unul de 4.000 de locuri cu siguranță va dura un an… Dar mai trecem pe acolo să vedem stadiul lucrărilor de la o săptămână la alta.

  Voi cine spuneți că este de vină?

  IMG_8986 IMG_8987 IMG_8988 IMG_8989 IMG_8990 IMG_8991 IMG_8992 IMG_8993 IMG_8994 IMG_8995 IMG_8996 IMG_8997 IMG_8998 IMG_8999 IMG_9000 IMG_9001 IMG_9002 IMG_9003 IMG_9004 IMG_9005 IMG_9006 IMG_9007 IMG_9008 IMG_9009 IMG_9010 IMG_9011 IMG_9012 IMG_9013 IMG_9150

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vai si amar ! Cum sa faci o lucrare ca asta cu un boschetar care are 2 bascule , un excavator si 4 oameni angajati la negru???
   E culmea penibilului!
   Cum sa torni betonul ala de la tribune cu betoniera facut de aia „3 la 1 ” ?Pana in toamna se sfarma tot !
   Vai si amar ce am ajuns!

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Multa sanatate si noroc urez ziaristilor de la Special Arad ca vedem poze ,,la zi,, si cum se lucreaza pe Motorul !Daca se poate v-as ruga sa fotografiati stadiul lucrarilor(cum arata in prezent) la stadionul melcului> noul Neuman !In Aradon e un film vechi…Am tot scris catre d-l Falca si sefii Tehnodomusului sa mai monteze niste piloni exteriori la actuala configuratie a tribunelor(unde terenul permite) pentru ca atunci cand sunt bani !!! sa se mareasca capacitatea stadionului la 18 000 locuri,cum a fost odinioara!D-le primar FALCA ,stadioane se construies f.greu si la unele derbiuri acesta de 12.000 locuri e neincapator.Actioneaza PRIMARE,MACAR IN CEASUL AL 12,ca sa ramai in instoria Aradului cu stadionul,iar pe d-na Dreghici..sanctioneazo pentru prostia spusa !Hai UTA !

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. cE SE INTIMPLA IN ARAD DE CIND CU ADMINISTRATIA FALCA ESTE CRIMINAL! AU FOST NIMICITE STADIOANELE STRUNGUL,CFR,FABRIA DE ZAHAR SI CEL DIN MICALACA! STADIONUL DE LEGENDA UTA NU SE SIMTE NICI EL PREA BINE.AU DISTRUS GLORIA SI CHIAR CEL DIN SUBCETATE CARE,DE CIND CU CEVA CONCURS DE ARUNCARI A RAMAS CIUNTIT SI NU SE MAI STIE CE E:TAPSAN,TEREN DE ATLETISM SAU ….MINCIUNILE CU MOTORUL,IACA SE ADEVERIRA,NICI NU STIU CE SA MAI ZIC:BAIETII AIA DIN PRIMARIE CHIAR NE CRED NISTE IDIOTI IAR NOI CHIAR CA-I LASAM SA CREADA ASTA SI SA ISI FACA DE CAPT.PE BANII NOSTRI,OAMENI BUNI,PE BANII NOSTRI!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.