miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Imaginile groazei! Așa arăta sala Le Bataclan din Paris: sânge și cadavre după atentat  

  de Lucian Dănilă | 15 noiembrie 2015, 7:59 PM | Internaţional

  0

  Daily Mail a publicat o fotografie cu sala de la Le Bataclan, acolo unde au fost înregistrate cele mai multe victime în urma celor șase atentate simultane din noaptea de vineri 13 de la paris.

  Membrii Eagles of Death Metal, trupa rock americană care concerta în sala Le Bataclan din Paris vineri seară, când a avut loc sângerosul atac terorist, sunt nevătămaţi, însă un membru al staff-ului şi-a pierdut viaţa în timpul violenţelor.

  Imagini cutremurătoare au fost surprinse la scurt timp după intervenţia trupelor speciale franceze şi evacuarea sălii în care au fost răpite 89 de vieţi nevinovate.

  Nick Alexander, merchandise manager al trupei, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de familia sa între cei 89 de decedaţi în urma focurilor de armă trase la Bataclan.

  „Nick a murit făcând ce îi plăcea şi suntem împăcaţi să ştim cât era de preţuit de prietenii din întreaga lume”, se arată în declaraţia transmisă de familia lui Alexander, care a colaborat, printre altele, cu trupa The Black Keys. Între cei ucişi în atacul de vineri noapte se află şi Thomas Ayad, în vârstă de 34 de ani, un director al casei de discuri Mercury, potrivit unui anunţ făcut de Universal Music Group, care deţine marca, scrie evz.ro.

  Formaţia californiană Eagles of Death Metal a decis să scurteze turneul european şi să se întoarcă acasă. Totuşi, nu a fost făcut un anunţ oficial privind celelalte 21 de concerte pe care americanii le aveau programate, ultimul fiind pe 10 decembrie, la Lisabona.

  SURSA: evz.ro

  bataclan0 bataclan1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.