luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Imagini spectaculoase: Cum a încercat un cimpanzeu să scape de întoarcerea la grădina zoologică după ce evadase de acolo

  de - | 17 aprilie 2016, 1:02 PM | Animal Special | Video

  0

  Un cimpanzeu a evadat dintr-o grădină zoologică din nordul Japoniei şi a încercat cu disperare să evite capturarea făcând slalom printre fire electrice.

  Chacha, un cimpanzeu de sex masculin, a fost liber timp de aproape două ore, joi, după ce a dispărut de la grădina zoologică Yagiyama din Sendai, relatează New York Times.

  Chiar şi după ce a fost împuşcat de o săgeată cu sedativ în spate, el a încercat cu disperare să scape, ţinându-se de un fir de tensiune.

  În cele din urmă, a căzut cu capul în jos într-o pătură susţinută de o duzină de muncitori.

  Oficialii de la zoo au declarat pentru agenţia France-Presse că animalul nu a fost rănit, dar că se află în recuperare în urma sedării. Grădina zoologică investighează modul în care el a scăpat.

  Sursa: Independent.md

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.