Imagini senzaționale cu Podul Mraconia și „Chipul lui Decebal”, surprinse de pe malul sârbesc al Dunării

  de Andrei Fuliaș | 1 mai 2019, 9:48 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Câteva imagini senzaționale în care sunt surprinse Dunărea, Podul Mraconia și „Chipul lui Decebal” sculptat în stâncă au fost publicate de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara pe pagina de Facebook a instituției. Imaginile, surprinse de pe malul sârbesc al Dunării, ilustrează obiectivele menționate și iluminate arhitectural în culorile drapelului național.

  Iluminatul arhitectural a fost inaugurat cu ocazia Centenarului Marii Uniri, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.