vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Imagini cu atacatorul de la ProTV! El a înjunghiat un jurnalist (FOTO)

  de Special Arad | 6 mai 2015, 1:33 PM | Naţional

  0

  Poliţia Capitalei solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagini. Cel în cauză a fost surprins la data de 4 mai a.c., pe strada Mătăsari din Bucureşti, sectorul 2, la scurt timp după săvârşirea unei agresiuni asupra unui tânăr.

  Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, scrie laraport.ro.

  Luni dimineață, Alin Floroiu, angajat al departamentului sport al Pro TV, a fost înjunghiat de o persoană care i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng, incidentul având loc în apropierea sediului televiziunii. Deşi autorul atacului a fost surprins de camere de luat vederi din zonă, Poliţia nu a reuşit încă să-l identifice, încheie laraport.ro.

  pro 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.