miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Cheșa: „Vom anvelopa stadionul și-l vom aduce la standardele UEFA, astfel încât UTA să poată juca acasă în cupele europene“ (P)

  de - | 3 iunie 2024, 11:15 AM | Advertorial | Electoral

  0

  Candidatul PSD la Primăria Aradului, Ilie Cheșa, alături de echipa de consilieri PSD, propune un plan integrat de dezvoltare urbană, care vizează îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor publice, adresându-se nevoile imediate ale cetățenilor și aliniindu-se la standardele europene de calitate. Planul cuprinde, printre altele, transformarea stadionului UTA într-o arenă modernă și funcțională.

  „UTA este, fără îndoială, cel mai important brand al Aradului, inima acestui oraș, echipa pentru care se bucură și suferă, săptămână de săptămână, zeci de mii de arădeni. De aceea, avem datoria, ca administrație, să ducem mai departe, la un alt nivel, proiectul UTA. Avem, pe partea de infrastructură, proiectul de anvelopare și extindere a stadionului UTA la o capacitate de 15.000 de locuri, care va transforma această arenă într-una modernă, capabilă să găzduiască evenimente internaționale și să îndeplinească normele UEFA. Din păcate, în acest moment, nu putem găzdui astfel de meciuri, acesta fiind motivul pentru care cei de la Corvinul nu vor juca meciurile europene la Arad, ci la Sfântul Gheorghe. Prin anvelopare, așa cum era în proiectul inițial, avem în vedere și măsuri pentru protecția spectatorilor împotriva intemperiilor, mai ales a celor care au locuri pe ultimele rânduri. De asemenea, dorim să închidem tribunele în cele patru colțuri, mărind astfel capacitatea la 15.000 de locuri. Avem un proiect și pe partea sportivă, prin sprijinirea financiară a clubului, direct sau prin atragerea de sponsori sau investitori noi, astfel încât UTA să lupte an de an pentru cupele europene și, de ce nu, pentru campionat“, declară viceprimarul Ilie Cheșa, candidatul PSD la Primăria Arad.

   

  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Arad. Publicat de Special Advertising.

  Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 21240002.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comments are closed.