joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Cheșa: Taxe ZERO în Arad! (P)

  de - | 31 mai 2024, 2:14 PM | Advertorial | Electoral

  0

  Candidatul PSD la Primăria Aradului, Ilie Cheșa, lansează campania „TAXE ZERO în ARAD!“, un proiect care vizează eliminarea taxelor pentru o serie de servicii esențiale, cu scopul de a ușura povara financiară a cetățenilor și de a stimula investițiile în oraș.

  „Este esențial să redăm orașul cetățenilor și să creăm un mediu în care fiecare arădean să se bucure de oportunități egale și acces la facilități fără a fi împovărat de taxe suplimentare. Vrem să redăm viață Aradului, dar nu putem face acest lucru dacă nu venim cu anumite facilități pentru domeniul HORECA, pentru a stimula turismul. Vrem să readucem la viață Ștrandul Neptun, dar nu putem face acest lucru fără să-i sprijinim pe cei care pot și doresc să investească în acea zonă de agrement. Vrem să eliminăm taxele de parcare pe străzile din cartiere, unde primăria a tras două linii cu vopsea și a pus taxă în fața caselor sau blocurilor. Vrem să sprijinim seniorii acestui oraș, care au muncit o viață întreagă și care merită taxe zero la intrare în zonele de agrement, cum sunt Ștrandul Neptun sau BIDI. Vrem să sprijinim echipa UTA, care an de an acumulează datorii la stadion, să nu mai plătească niciun leu pentru folosirea unei baze sportive ridicată din banii arădenilor, pentru echipa lor de suflet. Sunt convins că în perioada următoare vor apărea tot felul de „specialiști“, mai ales din rândul politicienilor, care ne vor spune că nu se poate. De 35 de ani, în România auzim tot timpul că nu se poate, atunci când trebuie să facem ceva pentru cetățeni. În schimb, se găsesc tot felul de „portițe“, de soluții, atunci când există un interes personal. Pentru mine nu există „NU SE POATE“, atunci când e vorba de Arad și de arădeni“, a declarat Ilie Cheșa, candidatul PSD la funcția de primar al Aradului.

  Taxe ZERO pentru parcările din cartiere:

  •  Eliminarea taxelor de parcare în cartiere pentru a reduce povara financiară asupra cetățenilor. Taxe ZEROpentru parcarea mașinilor pe principalele artere din cartiere, de exemplu: Calea Aurel Vlaicu, Calea Romanilor, Strada Pădurii, Calea Iuliu Maniu, Strada Petru Rareș, Calea Victoriei, Calea Radnei etc., dar și pe străzile lăturalnice din cartiere.

  Taxe ZERO pentru utilizarea Stadionului Francisc Neuman de către UTA:

  •  Scutire de taxe pentru folosirea stadionului de către echipa UTA la meciurile din Superliga, pentru a sprijini încă o dată „Bătrâna Doamnă“ a fotbalului românesc.

  Taxe ZERO pentru terenuri și săli de sport:

  •  Nicio taxă pentru utilizarea terenurilor de sport și sălilor de sport din școli de către echipele de copii și juniori (fotbal, baschet, handbal, volei etc.), dar și de către alți arădeni care doresc să facă sport, promovând astfel activitatea fizică și sportul de masă.

  Taxe ZERO pentru intrare la Piața Bazar-Obor (Ocska):

  •  Eliminarea taxei de intrare pentru cetățeni la Piața Ocska-Obor, unde SC TOP SA are suficiente fonduri pentru întreținerea pieței, din banii colectați de la comercianți, atât de la cei care dețin spații, cât și de la cei care închiriază mese.

  •  Eliminarea taxei de parcare în zona pieței.

  Taxe ZERO la Ștrandul Neptun și BIDI, pentru pensionarii cu venituri mici:

  •  Subvenționarea abonamentelor pentru pensionarii cu venituri lunare mai mici de 2000 de lei, pentru Ștrandul Neptun și Ștrandul Termal BIDI, dar și o subvenție de 50 la sută pentru ceilalți pensionari.

  Taxe ZERO pentru cei care investesc în Ștrandul Neptun:

  •  Zero taxe la închiriere sau concesiune, pentru comercianții care investesc în îmbunătățirea și modernizarea spațiilor de pe ștrand. Prin această măsură, încercăm să redăm viață ștrandului, care acum 20 de ani era cel mai faimos din întreaga țară și aduna zeci de mii de vizitatori în fiecare weekend.

  Taxe ZERO pentru terasele din oraș:

  •  Scutirea de taxe pentru terasele din centrul orașului și zonele turistice (Piața Catedralei, Parcul Reconcilierii, Malul Mureșului etc.) pentru a sprijini ospitalitatea locală și a încuraja investițiile în domeniul HORECA.

   

  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Arad. Publicat de Special Advertising.

  Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 21240002.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comments are closed.