Ilie Bolojan, primarul din Oradea, lăsat fără permis pe drumul Arad – Oradea! Avea o viteză uluitoare

  de Lucian Dănilă | 11 septembrie 2017, 2:18 PM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, a rămas fără permis de conducere după ce a fost înregistrat cu o viteză uluitoare pe drumul care leagă localitățile Arad și Oradea.

  Aflat la volanul unui autoturism Mercedes, Ilie Bolojan se pare că ar putea face oricând concurență piloților de raliuri, din moment ce a fost înregistrat cu viteza de 172 de km/h cu un radar mobil. 

  Ilie Bolojan a fost surprins duminică conducând cu viteza de 172 de km/h între localitățile Șimand și Chișineu Criș, unde limita de viteză este de 100 km/h. Pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, primarul din Oradea s-a ales cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile pe drumurile publice și cu o amendă contravențională în valoare de 1.305 lei.

  Și ca să încheiem în notă hazlie… nu știm dacă primarul Bolojan fugea, cu o asemenea viteză, de Arad și omologul său Falcă, sau pur și simplu se grăbea să ajungă acasă la familie.

  FOTO: ebihoreanul.ro

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.