marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  IKEA Timișoara, al treilea magazin al companiei din România, se deschide pe 8 iunie

  de Adriana Barbu | 6 iunie 2023, 12:33 PM | Business | Știri Arad | Topic special

  0

  Liber la cumpărături la IKEA Timişoara. Pe 8 iunie, IKEA, cel mai mare retailer mondial de mobilier și decorațiuni pentru casă, deschide cel de al treilea magazin al său din România: IKEA Timișoara. Potrivit informării venite de aici, acesta va fi cel mai sustenabil magazin IKEA din Europa de sud-est (IKEA SEE) atât prin standardele de construcție, cât și prin operațiunile de business.

  Deschiderea magazinului IKEA vine la șase luni după data vehiculată de reprezentanţii companiei la momentul punerii pietrei de temelie a construcției, moment marcat în prezența oficialilor locali şi a mass-media. În urmă cu un an și jumătate, oficialii IKEA estimau un termen de un an până la deschiderea magazinului (undeva în decembrie 2022), dar nu doreau să indice o dată exactă, considerând că multe se pot întâmpla pe parcurs. Şi multe s-au întâmplat, IKEA ajungând în primăvara lui 2023, de pildă, pe toate reţelele sociale şi în toată mass-media ca urmare a scandalului legat de salariile pe care le-ar oferit angajaţilor din Timişoara.

  Investiţie de 60 de milioane de euro

  Revenind la momentul deschiderii magazinului, potrivit responsabililor de aici, IKEA Timișoara este cel de-al treilea magazin al companiei în România și primul în partea de vest a țării. „Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara. Care a adăugat: „Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă. Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil.”

  Magazinul are o suprafață de 26.000 de metri pătrați și va oferi o gamă largă de 8.300 de produse de amenajare a locuinței, la prețuri accesibile.

  Cel mai probabil, în primele săptămâni, în pofida scandalului iscat de salariile oferite de IKEA în vestul României, aglomeraţia va fi la ea acasă aici, iar cumpărători din Timişoara, Arad, Bihor, Cluj, dar şi din Serbia şi chiar din partea de est a Ungariei vor alege IKEA Timişoara pentru cumpărături.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.