marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  IFA 2018 Berlin: cele mai așteptate noutăți din lumea IT

  de Special Arad | 28 august 2018, 8:57 AM | IT

  0

  IFA 2018 își deschide porțile la Berlin, începând cu 31 august 2018. Un eveniment foarte așteptat de cei mai mari producători de pe planetă, care profită de această manifestare pentru a-și prezenta cele mai recente noutăți. Smartphone-uri, smartwatch-uri, televizoarele, obiecte conectate. Ultimele noutăți din domeniul IT sunt prezente aici.

  IFA Berlin (International Funkausstellung) este una dintre cele mai vechi expoziții industriale din Germania, o expoziție destinată consumatorilor individuali. Prima ediție a avut loc în 1924, astăzi este una dintre cele mai importante târguri de comerț din lume și cel mai mare din Europa.

  Site-ul PhoneAndroid a făcut o enumerare a produselor care pot fi văzute la show-ul din acest an din Germania.

  Smartphone-uri

  Sony, Honor, Huawei, LG, HTC și Asus se așteaptă să introducă noi smartphone-uri la ediția din acest an.

  Asus, care a prezentat recent modele noi Zenfone 5s, organizează un eveniment înainte de deschidera manifestării. Asus promite dispozitive noi pentru a vă controla „puterea creativă” fără să spună dacă vor fi smartphone-uri, tablete sau computere.

  Honor ar trebui să lanseza la IFA, Honor Play, un smartphone de 6,3 inch pentru jocuri. Honor Pay este deja disponibil în China, însă zvonurile sugerează o sosire în Europa.

  Huawei nu va lansa un nou smartphone, dar ar trebui să lanseze un nou și mai puternic procesor Kirin care ar trebui să fie găsit mai târziu în telefonul Mate 20.

  HTC este așteptată să lanseze un nou smartphone de dimensiuni medii, probabil numit HTC U12 Life. Nu suntem 100% siguri că prezentarea va fi la IFA, dar acest lucru pare cel mai probabil.

  LG a profitat deja de IFA 2017 pentru a lansa modelul V30. Este posibil ca LG să vină cu un succesor al acestuia la Berlin, dar scurgerile de informații despre acest lucru sunt rare.

  Sony este de așteptat să dezvăluie un nou Xperia XZ3. Anul trecut Sony a prezentat modelul XZ2 și totul indică faptul că la IFA vom vedea succesorul său. Alte zvonuri vorbesc despre o variantă nouă a modelului XZ2, cu dual-camera.

  Cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, Samsung, a lansat recent pe Galaxy Note 9 și este posibil să vedem acest phablet la IFA. Sunt zvonuri că Samsung mai poate veni cu surprize în materie de telefoane, dar fără o lansare importantă.

  Televizoare

  Samsung, Sony, Philips, LG și Panasonic sunt producătorii care merită urmăriți la aceast ediție.

  LG a prezentat deja afișaje OLED flexibile și o întreagă gamă de televizoare OLED ultra-subțiri anul trecut. LG a făcut progrese în domeniul microLED și așteaptăm câteva demonstrații.

  Panasonic împlinește anul acesta 100 de ani ca marcă. Este greu de crezut că producătorul japonez nu o să vină cu produse inovatoare noi.

  Philips ar trebui să profite de IFA pentru a-și consolida gama de televizoare. Se așteaptă în special televizoare OLED noi. Compania va lansa noi produse joi, 30 august.

  Producătorul de televizoare Samsung este mai puțin prezent la IFA anul acesta. Samsung pare să se pregătească pentru lansarea oficială a liniei sale de televizoare de QLED 8K la acest eveniment. Un afiș plasat de Samsung la Berlin arată în mod clar un televizor parțial acoperit fiind vizibile cuvintele „QLED 8K” și „Pregătiți-vă să fiți uimiți la IFA„. Samsung a sugerat că ecranele sale QLED 8K vor fi „modulare”, permițând cumpărătorilor să „creeze” o dimensiune a ecranului pentru a se potrivi nevoilor lor individuale.

  Sony va lansa multe produse ca în fiecare an la IFA, probabil televizoare noi. De asemenea, ar trebui să vedem noul model TV Bravia Master, prezentat de Sony la sfârșitul lunii iulie.

  Computere

  Acer și Asus sunt cele mai mari branduri care vor prezenta computere la IFA.

  Acer a programat o conferință de presă pe 29 august 2018 în timpul „zilelor media” înainte de deschiderea IFA. Se așteaptă noi laptopuri, deși nu există dovezi suficiente pentru a spune despre ce este vorba.

  Asus ar putea prezenta noi computere. Acesta este, în orice caz, ceea ce sugerează o reclamă care vorbește despre stăpânirea „puterii tale creative”.

  Printre alte lucruri care vor fi prezentate la IFA Berlin, în special de companiile prezentate mai sus se mai numără smartwatch-uri, obiecte de uz casnic, frigidere, mașini de spălat și diferite obiecte și aparate conectate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.