marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Idriz Batha: „Vreau să rămân la UTA! Iubesc atmosfera și suporterii”

  de Lucian Dănilă | 25 aprilie 2022, 12:01 PM | Sport

  0

  UTA a câștigat meciul împotriva Chindiei, o adevărată finală în lupta pentru evitarea barajului de retrogradare. Victoria Bătrânei Doamne a creat un ecart de 7 puncte între locul ocupat acum de gruparea arădeană și primul loc care merge la baraj, loc pe care este situată chiar Chindia, și, deși matematic încă nu sunt clare lucrurile, practic emoțiile au dispărut la Arad.

  Unul dintre cei mai buni jucători ai formației arădene în meciul de sâmbătă, cum de altfel a fost în ultimele jocuri ale echipei lui Badea, este Idriz Batha. Sosit în vară la Arad de la gruparea albaneză FK Tirana, Idriz a fost unul dintre cei mai buni mijlocași din Liga 1 cu excepția unei perioade mai șterse din toamna anului trecut.

  Albanezul se gândea încă la barajul pentru Conference League, acolo unde tot din punct de vedere matematic UTA ar mai avea mici șanse de reușită, mai ales că Sepsi a pierdut în Giulești, iar Botoșani joacă abia în această seară un joc cu FC U Craiova. „Nu știu dacă ne-am salvat de la retrogradare, noi ne dorim să câștigăm fiecare meci, vom vedea. Încă putem ajunge în zona barajelor pentru Conference League, dar este puțin dificil. Vom încerca să câștigăm meciurile care au rămas, dar vom avea nevoie și de puțin noroc”, a spus albanezul după meci.

  Rezultatele directe din jocurile cu Chindia au avut darul de a menține suspansul înainte de joc la Arad. „Am avut amintiri neplăcute cu Chindia, dar acum au trecut, este momentul nostru și trebuie să ne bucurăm că am câștigat acest meci, care a fost precum o mică finală. Cred că am meritat această victorie, după părerea mea ei au venit aici să ia un punct, dar nu au reușit. Nu s-a întâmplat nimic special la pauză, am vorbit între noi să rămânem concentrați și motivați. Am reușit să înscriem și asta e cel mai important”, a continuat Batha la finalul partidei cu Chindia.

  Finalul de sezon se apropie cu pași repezi, iar discuțiile cu Batha pentru a rămâne la Arad nu au fost încă deschise, dar clubul are preemțiune în cazul său și oricând îi poate activa clauza prin care să-l țină la echipă. „Vreau să rămân la UTA, bineînțeles. Eu și familia mea ne simțim bine aici, în România, iubesc atmosfera de aici și suporterii. La finalul sezonului voi vorbi cu cei din conducere și vom stabili ce se va întâmpla pe mai departe. Nu am auzit nimic despre o nouă conducere a clubului, nu știu limba prea bine”, a adăugat Idriz Batha.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.