Idriz Batha: „Nu știu dacă meritam roșu. Le cer scuze colegilor”

    de Lucian Dănilă | 2 octombrie 2021, 8:30 PM | Sport

    0

    Albanezul Idriz Batha a fost eliminat la finalul primei reprize a meciului Dinamo – UTA, scor 2-2, după ce arbitrul Marian Barbu a considerat că l-a lovit cu cotul pe Torje.

    Reluările arată că Batha l-a lovit cu antebrațul în zona gâtului pe Torje, iar majoritatea celor care au analizat faza au spus că „nu era de eliminare”.

    „Nu știu dacă meritam sau nu cartonaș roșu, dar nu cred. Mereu joc așa și nu primesc roșu pentru așa ceva. Mingea e în controlul meu 100%. Am deschis brațele pentru a proteja mingea, l-am atins, dar nu l-am lovit. Arbitrul nu mi-a zis nimic, doar mi-a dat roșu direct. Joc mai agresiv, dar și arbitrilor din România le place prea mult să scoată cartonașe. Vreau să le cer scuze colegilor”, a declarat Idriz Batha, mijlocașul echipei UTA, după meci.

    Astfel, aproape sigur albanezul va rata meciurile cu FC U Craiova și Academica Clinceni.

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    7 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.