joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ICIM este aproape de calificarea în Final Four în Liga Europei Centrale!

  de Lucian Dănilă | 14 ianuarie 2015, 8:23 PM | Sport

  0

  Victoria cu Alexandria se pare că a dus încrederea de care aveau nevoie fetele de la ICIM pentru a tranșa partida din această seară cu Post Wien din grupele Ligii Europei Centrale. Echipa antrenată de Jose Araujo a câștigat clar disputa cu austriecele și a făcut un pas aproape decisiv spre calificare.

  Diferența s-a făcut încă din primul sfert, atunci când arădencele s-au distanțat la 14 puncte de adversarele lor. După alte două sferturi foarte echilibrate, al doilea câștigat la un punct diferență de oaspete, iar al treilea încheiat la egalitate, finalul a aparținut tot arădencelor care s-au impus cu 23-19. ICIM a arătat și în această seară o inconstanță în joc, dar obiectivul a fost atins.

  Cu trei etape înainte de finalul jocurilor din grupe, ICIM a câștigat toate jocurile disputate până acum, iar Final Foru este, deja, foarte aproape.

  ICIM Arad – Flying Foxes Post Wien 81-64 (21-7, 19-20, 18-18, 23-19)

  Arad: Simmons 18 (3×3), Plouffe 15, Engelman 14, Samburska 11 (3×3), Broomfield 11, Milovanovic 6, Crăciun 4, Nagy 2, Brosovszky, Demeter.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.