sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Iarna face victime în Arad. Aproape 200 de arădeni au ajuns la urgențe

  de Mihai Todoca | 11 ianuarie 2019, 4:48 PM | Știri Arad | Topic special | Undeva

  0

  Zăpada căzută în ultima săptămână în județul Arad a creat neplăceri pentru mai mulți arădeni, iar pe unii i-a trimis direct la spital. Fracturi, entorse și luxații sunt diagnosticele pe care le-au primit aceștia după ce au alunecat pe gheața formată pe străzile Aradului. (pe unele străzi din cartiere este un adevărat patinoar).

  De vină sunt cei care nu curăță frontul lor stradal, creându-se astfel pericole care pot afecta integritatea fizică a arădenilor.

  Astfel, statistica pe săptămâna aceasta, făcută de luni dimineața de la ora opt și până azi la ora opt, relevă un număr de 73 de arădeni care s-au prezentat la UPU cu fracturi, luxații și entorse dintre care 9 copii. Alți 139 de arădeni au ajuns la unitatea de primiri urgențe cu afecțiuni respiratorii dintre care 54 de copii.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.