luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ianis Giurgiu s-a stins la doar 16 ani, iar la „Moise Nicoară” este doliu. A fost anulată festivitatea de premiere în semn de respect

  de Lucian Dănilă | 11 iunie 2019, 3:01 PM | Știri Arad | Topic special

  9

  Ianis Giurgiu și-a pierdut viața la doar 16 ani pe o șosea din cartierul Bujac. Tragedia a îndoliat atât familia lui Ianis, prietenii dar și pe colegii și profesorii săi de la Colegiul Moise Nicoară. Vestea a căzut ca un trăsnet în cancelaria celei mai renumite instituții de învățământ liceal din Arad.

  Ianis era la vârsta în care visa, în care își căuta drumul. Tânăr, frumos și inteligent, Ianis se pregătea pentru viață dar firul acesteia s-a rupt în momentul în care a fost izbit de mașină la intersecția dintre străzile Tiberiu și Lăcrimioarelor.

  Anul trecut am participat la festivitatea de premiere de la „Moise Nicoară”. A fost un eveniment superb, cu discursuri extraordinare are unor elevi care au performat pe băncile acestei școli, cu chiote, cu bucurii și cu speranțe. Anul acesta, însă, festivitatea a fost anulată. Odată cu dispariția lui Ianis a dispărut și bucuria, entuziasmul, iar chiotele nu își mai au rostul… Este doliu la „Moise Nicoară”, iar festivitatea a fost anulată în semn de respect, iar premiile și diplomele vor fi acordate în sălile de clasă…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Cici, Doar ca să știi, vina a fost în proporție de 90% a lui Ianis, el s-a jucat cu mingea (sportul său preferat fusese fotbal-ul, făcea parte din echipa UTA) și a dat cu ea în drum și a sărit în drum după ea, atunci s-a întâmplat nenorocirea.
    Partea de 10% a șoferului a fost pentru că avea o viteză cu peste 20 km/h de limita legală, aceea fiind de 50km/h (cifrele sunt estimate, nu garantez că ele sunt corecte, dar nici departe de cele adevărate)

    --8 voturi
    +1
    -1
  1. Se pare ca totuși, s-au jucat dar nu cu mingea și da, șoferul conducea cu o vita a peste limita legala. Greșeala lui Ianis a fost fatală.
   Dar, nelămurirea mea e de ce politia nu scoate un cuvânt despre șofer, despre mașină (BMW), despre viteză. De ce???

   +16 voturi
   +1
   -1
  2. Condoleante familiei greu incercate si putere de a trece peste aceasta mare suferinta.
   Pt cel care a scris articolul tin sa ii reamintesc ca acele discursuri au fost la clasa a XII a iar festitatea de premiere si absolvire a avut loc inainte de tragedie (30.05.2019)…din pacate nu a ti fost curiosi sa participati….
   Preferati sa scrieti despre ce nu a fost cand de fapt…a fost
   Va pot pune la dispozitie pozele si discursurile anului 2019.vb de Moise Nicoara evident.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.