„I Killed Einstein, Gentlemen!” – o comedie SF cehă, la Cinema Arta

  de Special Arad | 7 mai 2019, 5:52 PM | Cultură | Film

  0

  Centrul Ceh din București, în colaborare cu CitiZenit şi Centrul Municipal de Cultură Arad, aduce la Cinema Arta marți, 14 mai, de la ora 20, un film ceh din 1970, „Zabil jsem Einsteina, pánové” (în traducere, „I Killed Einstein, Gentlemen!” / „Domnilor, l-am omorât pe Einstein!”).

  „I Killed Einstein, Gentlemen!” este o comedie științifico-fantastică futuristă despre explozia unei bombe atomice care cauzează infertilitatea și creșterea bărbii tuturor femeilor. În cadrul unui summit al Națiunilor Unite se propune construcția unei mașini a timpului drept soluție pentru situația creată. Decizia este călătoria în anul 1911, pentru a putea fi ucis Einstein, iar rezultatul scontat este dat de gândirea conform căreia în lipsa teoriilor acestuia, nu s-ar mai ajunge la invenția bombelor atomice.

  Intrarea va fi liberă, iar filmul va fi subtitrat – firește – în limba română.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.