luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  I-au prins la vânătoare fără autorizație, în Botfei

  de Special Arad | 14 septembrie 2015, 3:06 PM | Beliu | Știri Arad

  1

  Știri Arad: La data de 12 septembrie, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Secției nr. 6 Poliție Rurală Beliu și pădurari de vânătoare, au desfăşurat o acţiune pe raza fondului de vânătoare nr. 52 – Botfei, fiind depistaţi doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tentativă de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

  În urma acţiunii, pe raza fondului de vânătoare nr. 52 – Botfei, au fost depistaţi un bărbat, de 42 de ani, din Arad, vânător autorizat şi deţinător legal de arme şi muniţii şi un bărbat, tot de 42 de ani, din Arad, având asupra lor două arme letale, una cu glonţ şi una de vânătoare şi mai multe cartuşe cu capsele nepercutate, în urma verificărilor efectuate constatându-se că cei doi bărbaţi nu deţineau autorizaţie de vânătoare.

  Armele şi muniţia găsite asupra celor în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pe numele acestora fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Unul dintre ei trebuia musai arestat. El(ei) se numește de-acum încolo Chișmorie Cristian. Un ăla care va fi închis pentru orice lătrat sau guițat în pădure va primi evident nume de cod, Chișmorie. În rest, braconaj sănătos. App, vedeți că ați greșit la redactare. Localitatea se numește corect BOTFEI.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.