I-au prins când furau jumătate de tonă de porumb din Iratoșu

  de Special Arad | 22 septembrie 2015, 3:46 PM | Iratoşu | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Postului de Poliţie Iratoşu au depistat ieri, în flagrant, trei persoane care furau aproape jumătate de tonă de porumb ştiulete.

  Poliţiştii au depistat în flagrant doi bărbaţi, de 40 respectiv 71 de ani, şi o femeie de 34 de ani, în timp ce sustrăgeau, cu ajutorul a două căruţe, cantitatea de 493 kg. de ştiuleți de porumb de pe o parcelă situată în extravilanul localităţii Iratoșu, parcelă aflată în administrarea unei societăţi comerciale.

  Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.