vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  I-au furat banii din portofel într-o cafenea din Arad. Acum, Nicoleta cere ajutorul celor care îi pot recunoaște pe hoți (Foto-Video)

  de Andrei Fuliaș | 12 august 2017, 8:42 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Nicoleta, o tânără din Arad, face un apel pe rețeaua de socializare Facebook pentru a încerca să dea de cei care i-au furat sâmbătă portofelul dintr-o cafenea din Arad. Hoții au fost suprinși de camerele de supraveghere, așa că tânăra încearcă, cu ajutorul imaginilor, să vadă dacă cineva îi recunoaște și poate ajuta la prinderea acestora.

  Se pare că aceștia au „lucrat” după o metodă gândită dinainte, așteptând ca tânăra, care lucrează la cafeneaua „Cafe Clasic 1980”, situată în spatele Pieței „Mihai Viteazul” din Arad, să părăsească barul cafenelei pentru a duce o comandă, moment în care au acționat rapid. Din imagini se poate observa cum unul dintre hoți intră în cafenea, iar când tânăra iese pe terasa cafenelei, acesta merge direct la sertarul în care fata avea portofelul personal și fură din el suma de 250  de lei. În tot acest timp, unul dintre indivizi stă de „șase” în ușa cafenelei, probabil pentru a-și avertiza partenerul de tâlhării dacă apare vreun client.

  „Arad, 12 august 2017

  Dacă există persoane care îmi pot da informații despre aceşti doi indivizi, vă rog să o facă. 
  Astăzi, în jurul orei 15:46 unul dintre ei a intrat în cafeneaua în care lucrez şi mi-a furat din portofel suma aproximativă de 250 de lei, celălalt stând afară de şase. (Absolut nimeni nu ştia suma pe care o deţineam). O idee pe care merg este aceea că au aşteptat la colţul pieţei până a intrat un client, apoi când eu am ieşit pe terasă să duc comanda, au acţionat. De aceea, poate este cineva care a fost prin zona şi ii recunoaşte.  Din câte se poate observa, ştia unde ne ţinem noi portofelele, plus că de pe terasă nu am vizibilitate spre bar. Eu nu am mai avut niciun contact cu respectivii, aşa că v-aş ruga să mă ajutaţi. Mă deranjează cel mai mult gestul în sine şi că eu am lucrat pentru acei bani”, scrie Nicoleta în postarea sa de pe Facebook.

  Am discutat și noi cu tânăra care ne-a trimis imaginile pe care le puteți vedea puțin mai jos, iar aceasta ne-a explicat că încă nu a fost la poliție, fiindcă deocamdată încă este la serviciu, chiar la respectiva cafenea, dar că imediat ce va termina serviciul va merge să depună o plângere.

  Așadar, dacă îi recunoașteți pe cei doi indivizi surprinși de camerele de supraveghere ale cafenelei, sunteți rugați să o contactați pe Nicoleta Șușcă pe contul său de Facebook sau să sunați la 112 și să ajutați autoritățile să dea de urma acestora.

  20795055_1421985787885502_1342575877_o 20813219_1421985864552161_457195727_o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.