vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  I-a șocat pe liberali… Deputatul Calimente fuge din Arad! Candidează la (o) Primărie de top!

  de O. Peniță | 18 februarie 2016, 9:46 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  7

  Știri Arad. Cine spune că toți liberalii fug de Falcă… are dreptate. Aseară, într-o ședință maraton, deputatul Mihăiță Calimente a șocat asistența liberală în momentul în care a solicitat votul membrilor de partid pentru a candida la Primărie… la o primărie…

  Brusc, toate discuțiile și șoaptele s-au oprit pentru a-l asculta. „Vreau să ma transfer la București și să candidez la Primăria Sectorului 6 în București și pentru asta vă rog să-mi dați acordul” – a spus (grav) deputatul prin vocea unui interpus care l-a reprezentat. No bine… niciodată nu a fost organizat un scrutin atât de repede, în PNL, la o cerere. Nu s-au făcut jocuri, nu s-au dat bilețele de la unul la altul… s-a votat de urgență! Calimente, cu unanimitate de voturi, poate candida la primăria Sectorului 6 București. Mai adăugăm doar faptul că președintele PNL, Falcă, i-ar fi precizat: „Dar o face din fondurile sale, că partidul, filiala Arad, nu prea are”.

  Unul dintre colegii săi (am putea spune foștii săi colegi…) a comentat în șoaptă: „Dar de ce nu vrea în Bulgaria? Că acolo are mai mulți simpatizanți…”.

  Râdem noi râdem dar… ne simțim datori să subliniem: această știre nu este o farsă, este adevărată, confirmată din trei surse și trebuie tratată cu toată seriozitatea!

  Mai mult, deputatul este născut în București, în 22.09.1952

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.