I-a bătut pe Asprilla și Batistuta! Acum vine să antreneze UTA (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 30 June 2017, 2:03 PM | Sport

  0

  Staff-ul tehnic al echipei UTA pentru sezonul 2017-2018 al ligii secunde este definitivat. Antrenor principal: Adrian Mihalcea. Antrenori secunzi: Cristian Todea, Gheorghe Mihali. Antrenor cu portarii: Dan Țapoș. Preparator fizic: se analizează mai multe variante, numele se va comunica atunci când se va decide asupra celui mai potrivit pentru club.

  Proaspăt sosit la Arad, Gheorghe Mihali reprezintă un nume important în fotbalul românesc, el făcând parte din „Generația de Aur” tricoloră, care, în 1994, la Campionatul Mondial din SUA, atingea sferturile de finală, după ce a învins printre altele pe Argentina lui Batistuta și Columbia lui Asprilla. Are 31 de meciuri pentru România, incluzând aici și turneul final al Campionatului European din 1996 (Anglia). Patru trofee a cucerit cu Dinamo București (două titluri, în 1992 și 2000, și două Cupe ale României, 2000 și 2001), cu Inter Sibiu a câștigat Cupa Balcanică (1991), iar cu francezii de la Guingamp a câștigat Cupa UEFA Intertoto (1996).

  Ca antrenor, a activat la juniorii lui Dinamo, România Under 21 (împreună cu Ilie Dumitrescu), CFR Cluj, FC Argeș (la ambele ca și ”secund” al lui Dorinel Munteanu), iar ca ”principal” a condus CSM Focșani și Universitatea Cluj. Peste hotare, a fost alături de Ion Marin la Ettifaq FC și Dubai CSC, apoi a avut încă două experiențe ca și antrenor secund în România, la CSMS Iași și Dinamo București.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.