Update „Hulk” pe Banu Mărăcine. Un arădean nervos a distrus cu gantere și pietre șapte mașini, inclusiv pe a sa

  de Special Arad | 3 December 2019, 10:05 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: IPJ Arad)

  Un bărbat de 35 de ani, din Arad, a ieșit în stradă în această dimineață, în jurul orei 04:30, și a distrus mai multe mașini, printre care și pe a sa, folosindu-se de două gantere și pietre, informează IPJ Arad.

  Bărbatul extrem de nervos a distrus 7 autoturisme, inclusiv pe al său, parcate pe strada Banu Mărăcine din municipiu.

  Până în prezent, trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale să îi identifice și pe ceilalți proprietari.

  În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

  Bărbatul a fost internat la spital, potrivit primelor informații.

  Nu se știe, deocamdată, ce l-a supărat atât de tare pe arădean, dacă acesta suferă de vreo boală psihică, a fost sub influența alcoolului ori a drogurilor, sau cât de grav au fost deteriorate mașinile de către acesta.

  Revenim cu informații.

  UPDATE: În aceasta dimineață, în jurul orei 4,30, polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un imobil (bloc) de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu 2 gantere în parbrizul unui autoturism în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1. La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus 7 autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie. Este un bărbat de 35 de ani, din Arad. Din informațiile pe care le deținem, bărbatul a mai avut crize care să necesite evaluare psihologică”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.