sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hrezdac rămâne la Corvinul cel puțin până în iarnă! Roger a semnat, și el, cu gruparea din Hunedoara

  de Lucian Dănilă | 7 iunie 2024, 8:29 AM | Sport

  0

  Denis Hrezdac, fotbalistul împrumutat de UTA la Corvinul în vara anului trecut, va continua la gruparea din Hunedoara cel puțin până la iarnă. Câștigător al Cupei României în tricoul „corbilor”, Hrezdac va juca în Europa League. Echipa antrenată de Florin Maxim l-a cooptat în aceste zile pe un alt fost fotbalist al Bătrânei Doamne, Roger Junio.

  S-a tot vorbit despre revenirea lui Denis Hrezdac la Arad după un sezon excelent în tricoul celor de la Corvinul, echipă cu care a câștigat Cupa României. Mijlocașul a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai „corbilor” și clubul UTA a decis să-i prelungească împrumutul cel puțin până în iarnă din mai multe motive. Rămânând la Corvinul, Hrezdac are posibilitatea să joace în Europa League și Conference League, dar un alt motiv îl constituie și faptul că UTA este acoperită în zona mediană cu Pedro și arădeanul Cristi Mihai, ultimul având un salt valoric foarte important în ultimul sezon. Cristi Mihai și Hrezdac au fost colegi în urmă cu două sezoane la Progresul Pecica, echipă la care blondul care evoluează acum la Hunedoara juca mai mult pe postul de fundaș central.

  roger

  Corvinul l-a semnat în aceste zile și pe Roger Junior, brazilianul care a evoluat la Arad în două rânduri și a fost unul dintre cei mai iubiți jucători de către publicul arădean. Brazilianul a fost împrumutat de la Universitatea Cluj. El a venit în fotbalul românesc la UTA în iarna lui 2021 și mai apoi s-a întors la Arad în la mijlocul sezonului 2022-2023, adunând în total în „alb-roșu” 69 de prezențe, șase reușite și 11 pase decisive. Roger are deja la activ ți 21 de prezențe în cupele europene, cu letonienii de la Riga și cu CFR Cluj. A mai evoluat la Vila Nova, Kastrioti, Riga, CFR Cluj și Al Taraji, echipă de la care a plecat la „U”.

  Un alt arădean care va continua la Hunedoara este Lucas Cîmpan, dar și unul dintre „veteranii” lotului, Marius Chindriș. În sezonul trecut, portarul Cristian Blaga a jucat și el sub formă de împrumut la Corvinul, portar care acum se pregătește cu UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.