luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Hoți prinși în flagrant delict!

  de Special Arad | 11 iunie 2018, 1:30 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Polițiștii arădeni cercetează patru persoane care au sustras diferite produse din incinta unor societăți comerciale, la sfârșitul săptămânii trecute.

  Astfel, au fost depistați în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau baterii externe din incinta unui supermarket de pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, un bărbat de 42 de ani, din județul Timiș și un altul de 54 de ani, din județul Hunedoara.

  Tot în flagrant delict a fost depistați: un tânăr de 20 de ani, din județul Brașov, în timp ce sustrăgea cutii de cafea din incinta unui alt supermarket de pe strada Banu Mărăcine din municipiu și o femeie de 34 de ani, din Arad, în timp ce sutrăgea bunuri alimentare și nealimentare, din incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

  Prejudiciul total, în valoare de 1.720 de lei, a fost recuperat, pe numele fiecăruia dintre cei în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.