luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Hoți de mici! Cinci tineri au fost prinși de polițiști după ce au furat piese de pe mai multe utilaje agricole și bunuri dintr-o societate comercială

  de Special Arad | 21 ianuarie 2022, 1:47 PM | Știri Arad

  1

  La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Orașului Sebiș împreună cu cei ai Secției 9 Rurală Sebiș au identificat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, din localiățile Buteni și Sebiș, bănuiți de furt calificat pe raza localităților Buteni, Chisindia, Holdiș și Slatina de Criș.

  Din cercetări a reieșit că 2 tineri, de 20 respectiv 23 de ani, ambii din orașul Sebiș ar fi sustras în noaptea de 19/20 ianuarie a.c., 8 acumulatori auto de pe utilaje agricole parcate în fața unor imobile din Buteni, Chisindia, Holdiș și Slatina de Criș. Totodată, în aceeași noapte, alți 3 tineri, de 15 ani, din localitatea Buteni, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei.

  Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit părților vătămate.

  Cei doi tineri, de 20 și 23 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  La activitate au participat și criminaliști din cadrul Poliției Orașului Sebiș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.